Építőipari kockázatértékelés, munkavédelmi szaktevékenység, szaktanácsadás,építőipari munkavédelmi koordinátori szaktevékenység. Munkavédelmi oktatás, tűzvédelmi oktatás, biztonsági terv készítése.

Építőipari kockázatértékelés, kockázatelemzés,országosan, garanciával. Munkavédelmi Partner Garancia kattintson ide.építőipari kockázatértékelés

Munkavédelmi dokumentációk készítése, szaktevékenység, munkabiztonsági szakfeladatok ellátása és még segítünk a tűzvédelem területén is.
Cégénél, vállalkozásánál ez is rendbe lesz, fejlődés és siker! Ellenőrzést kapott, kéri a munkavédelmi felügyelő vagy a fővállalkozó, beruházó, megbízó. Elkészítjük a szükséges dokumentációkat és kész. A kivitelezés elkezdődhet, a munka haladhat tovább.

Munkabiztonsági, illetve munka egészségügyi szaktevékenységnek minősül z építőipari munkavédelmi kockázatértékelés, munkavédelmi kockázatelemzés és sok munkavédelmi dokumentáció elkészítése.
A munkáltató a kockázatelemzést, kockázatértékelést, a kockázatbecslést és a megelőző intézkedések meghatározását a tevékenység megkezdése előtt, azt követően indokolt esetben és meghatározott időszakonként köteles elvégezni.

Országosan, rugalmasan, garanciával. Vállalkozás, fejlődés, siker.

A kockázatértékelés felülvizsgálata legalább 3 évente kötelező a Mvt. 54. § (3) bekezdése szerint.
Ilyen indokolt esetnek minősül:
(1) az alkalmazott tevékenység, technológia, munkaeszköz, munkavégzés módjának megváltozását
(2) illetve minden olyan, az eredeti tevékenységgel összefüggő változtatást, amelynek eredményeképpen a munkavállalók egészségét, biztonságát meghatározó munkakörülményi tényezők megváltozhattak
(3) ideértve a munkaklíma-, zaj-, rezgésterhelést, légállapotokat (gázállapotú, por, rost légszennyezők minőségi, illetve mennyiségi változását).
(4) Soron kívül el kell végezni a kockázatelemzést, kockázatértékelést, ha az alkalmazott tevékenység, technológia, munkaeszköz, munkavégzés módjának hiányosságával összefüggésben bekövetkezett munkabaleset, fokozott expozíció, illetve foglalkozási megbetegedés fordult elő,
(5) vagy a kockázatértékelés a külön jogszabályban meghatározott szempontra nem terjedt ki.

A 2000.évi XXV. a kémiai biztonságról szóló törvény alapján a szervezett munkavégzés esetén a munkáltatónak, egyéb esetben a vállalkozónak vagy a tevékenységet végzőnek kell hogy rendelkezzen kémiai kockázatbecslés dokumentációval.

Építőipari kockázatértékelés, építőipari kockázat elemzés: Budapest, Győr, Sopron, Pécs, Szeged, Miskolc, Balaton és környéke, Veszprém, Békéscsaba, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Érd, Hódmezővásárhely, Kaposvár, Kecskemét, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Salgótarján, Székesfehérvár, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Zalaegerszeg stb.

A munkahelyi kockázatértékelés, építőipari kockázatértékelés, építőipari kockázatelemzés . Milyen munkavédelmi dokumentációkra lehet még szükség?

Munkabiztonsági utasítások, egyéni védőeszköz juttatás rendje, egységes és átfogó megelőzési stratégia, állványok jegyzőkönyve., építőipari állványok felülvizsgálati jegyzőkönyve, munkavédelmi oktatási tematika és oktatási jegyzőkönyv, tűzvédelmi oktatási tematika és oktatási jegyzőkönyv, munkavédelmi nyomtatványok, tűzvédelmi üzemeltetési napló, dohányzási utasítás,munkavédelmi szabályzat, orvosi vizsgálatok rendje, kisgépkezelői oktatás.

Építőipari vállalkozás, munkavédelmi (+tűzvédelmi) dokumentációs csomag!
A jogszabályokban meghatározott dokumentumokat (Pl: kockázatelemzés, munkavédelmi oktatási tematika stb.) csak megfelelő szakképesítéssel rendelkező személy készítheti el.
Összeállítjuk a szükséges dokumentációkat, nyomtatványokat, üzemeltetési naplókat.

Vállalkozás, fejlődés, siker.

Munka-Tűz-Biztonság Szaktanácsadó Iroda

30/261-01 52