Kockázatelemzés, kockázatértékelés, kockázatbecslés intézkedési terv mikor kell, kinek kell?

Ha már egy fő alkalmazottja is van szükséges a munkahelyi,-munkavédelmi kockázatelemzés elkészítése.

Kockázatelemzés készítése: 28.000,-Ft-tól.

Munkavédelmi Partner Garanciával

Hívja a 06302610152

Elkészítjük önnek és utána három évig nincs problémája, gondja a dokumentációval.

Nyugodt lehet egy hatósági ellenőrzés előtt,közben és utána.

Hatósági ellenőrzés során elkerülhető a bírság és az elmarasztalás.

Kockázatelemzés, kockázatértékelés, kémiai kockázatbecslés készítése.

Telefonos, Email-es, online egyeztetés, szükség esetén helyszíni felmérés.

Miért jó ez a lehetőség?

Nincs kiszállási díj.

Nincsenek egyéb költségek.

Az egész ország területén.

Munkahelyi kockázatértékelés, munkavédelmi kockázatelemzés, kémiai kockázatelemzés, kockázatértékelés, intézkedési terv.

+ kedvezményes áron: kezdő vállalkozás, mikróvállalkozás, kisvállalkozás számára dokumentációs csomag az árakat ide kattintva is megnézheti.

HA szüksége van rá töltse ki és küldje el az űrlapot.

vagy hívja a 06-30-261-01-52-es telefonszámot .

Visszahívást is kérhet,felhívjuk önt telefonon megbeszéljük a teendőket, elkészítjük a dokumentációt, postai úton eljuttatjuk.

Kockázatelemzés: Budapest, Győr, Sopron, Pécs, Szeged, Miskolc, Balaton és környéke, Veszprém, Békéscsaba, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Érd, Hódmezővásárhely, Kaposvár, Kecskemét, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Salgótarján, Székesfehérvár, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Zalaegerszeg stb.

Ezekre figyeljen oda, elkészítjük a kockázatelemzést és kerülje el a munkavédelmi bírságot, munkavédelmi balesetet, legyen sikeres.

1.munkavédelmi oktatás megfelelő végrehajtása, mindent mondjuk el a munkavállalónak.

2.gyakorlatlan, gyakran változó munkavállalók a munkaerőhiány miatt még inkább oda kell figyelnünk.

3.gyakran változó munkafeladatok, ha új munkafeladattal bízzuk meg a dolgozót és még nincs ez irányban munkatapasztalata oktassuk ki.

4. munkaszervezési hiányosságok (irányítás, létszám, szükséges utasítások), a középvezetőket is tájékoztatni kell, hogy nagy felelősségük van a munkavédelem területén.

5. szakképzettség hiánya, így még nagyobb a balesetveszély lehetősége.

6. üzemeltetési dokumentáció hiánya vagy hiányossága, nem minden a papír de a elvégzett munka( felülvizsgálat dokumentálása szüksége)

7. egészségügyi vizsgálat hiánya, ez szerintem egyértelmű ( ha nem bírja, ne erőltessük mért még súlyos munkahelyi baleset esz belőle.

8.műszaki tartalmú időszakos felülvizsgálat hiánya vagy hiányossága, sok minden tartozik ide.

9.munkahelyi elsősegélynyújtás hiányosságai, kisebb sérüléseknél is jlentősen segít a későbbi szövödmények, elfertőzödések tekintetében.

És a legfontosabb a a munkavállalók is tudják, érzik ,hogy biztonságban vannak, a cég vállalkozás törődik velük, így a felmérések a ez pozitív hatással lehet a munkateljesítményükre.

Munkabiztonsági, illetve munka egészségügyi szaktevékenység a kockázatelemzés készítése.

A munkáltató a kockázatértékelést, a kockázatkezelést és a megelőző intézkedések meghatározását – eltérő rendelkezés hiányában – a tevékenység megkezdése előtt, azt követően indokolt esetben, de legalább 3 évente köteles elvégezni az Mvt. 54. § (3) bekezdése szerint.

Indokolt esetnek kell tekinteni különösen az alkalmazott tevékenység, technológia, munkaeszköz, munkavégzés módjának megváltozását, illetve minden olyan, az eredeti tevékenységgel összefüggő változtatást, amelynek eredményeképpen a munkavállalók egészségét, biztonságát meghatározó munkakörülményi tényezők megváltozhattak – ideértve a munkaklíma-, zaj-, rezgésterhelést, légállapotokat (gázállapotú, por, rost légszennyezők minőségi, illetve mennyiségi változását). Soron kívül el kell végezni a kockázatértékelést, ha az alkalmazott tevékenység, technológia, munkaeszköz, munkavégzés módjának hiányosságával összefüggésben bekövetkezett munkabaleset, fokozott expozíció, illetve foglalkozási megbetegedés fordult elő, vagy a kockázatértékelés a külön jogszabályban meghatározott szempontra nem terjedt ki.

-rákkeltő anyaggal végzett tevékenység esetén: kétévente [26/2000. (IX.30.) EüM r. 4.§ (3) bekezdés],

– biológiai tényezők hatásának kitett munkavállalókat foglalkoztatóknál: évente [61/1999. (XII.1.) EüM r. 3.§ (3) bek.],

– a munkavállalókat érő zajterhelés meghatározásához: évente „felülvizsgálat” [66/2005. (XII. 22.) EüM r. 7. § (3) bek.],

– azoknál a tevékenységeknél, ahol a munkavállalók mechanikai rezgésnek lehetnek kitéve: évente „aktualizálás” [22/2005. (VI. 24.) EüM r. 4. § (8) bekezdés]

Munkavédelem kockázatelemzés, kockázatértékelés, szaktevékenység, dokumentum:

Munkahelyi kockázatelemzés, munkavédelmi kockázatelemzés, kémiai kockázatbecslés, kockázatértékelés, intézkedési terv, munkabiztonsági utasítások, egyéni védőeszköz juttatás rendje, egységes és átfogó megelőzési stratégia, munkavédelmi oktatási tematika és oktatási jegyzőkönyv, tűzvédelmi oktatási tematika és oktatási jegyzőkönyv, munkavédelmi nyomtatványok, tűzvédelmi üzemeltetési napló, dohányzási utasítás,munkavédelmi szabályzat, orvosi vizsgálatok rendje.

Munkavédelem kisvállalkozásoknak!

Kisvállalkozásoknak nem minden esetben kötelező állandóan foglalkoztatni munkavédelmi szakembert, de a törvényben meghatározott dokumentumokat (Pl: kockázatelemzés, munkavédelmi oktatási tematika stb.) csak megfelelő szakképesítéssel rendelkező személy készítheti el.

Kisvállalkozásoknak ajánljuk a nekik összeállított munkavédelmi dokumentációs csomagunkat.

Munkavédelem mikrovállalkozásnak!

Ha csak egy fő alkalmazottja is van szükséges a munkavédelemmel foglalkoznia.

(Az árak csak tájékoztató jellegűek és nem tartalmazzák a 27 % Áfa-t!)