Munkavédelmi szakember szükséges Önnek, amennyiben Ön egy fejlődő, a piacon jól szereplő cég vezetője akar lenni, fontos odafigyelnie, hogy cége mindig tisztában legyen az aktuális piaci igényekkel és azokhoz igazítsa vállalkozását.

Ehhez szüksége lesz munkavédelmi szakember segítségére, akik felmérik különböző kutatási technikák segítségével az aktuális keresletet, hogy ennek függvényébe alakíthassa ki kínálatát.

A fejlődés egy vállalkozás legfontosabb ismérve, ennek hiányában versenytársai könnyen megelőzhetik, és Ön lemarad, a gyorsan változó gazdasági életben.

Egy jó munkavédelmi tanácsadó, munkavédelmi partner, munkavédelmi szakember, tűzvédelmi szakember nem csak körülményeket tudja az előírásikhoz alakítani, hanem anyagi téren is sokat tud Önnek segíteni az építkezés, vállalkozás fejlesztés során. 

Munkavédelmi dokumentációk készítése országosan.

Szakmai tudásával optimalizálhatja cége költségvetését.munkavédelmi szakember

Gyakran megesik, hogy egy rendszerben dolgozók nem is látják, hogy milyen területeken lehet a költségeket úgy csökkenteni, hogy az ne kárt okozzon, hanem hasznot hozzon.

Egy külső megfigyelő, tapasztalatokkal rendelkező munkavédelmi szakember, munkavédelmi szolgáltató ezt átlátja, és javaslatokkal él az eredményesebb munka érdekében.

Változtathat a körülményeken mellyel a dolgozók hozzáállása javíthat, a termelékenység növekedhet, a munkahelyi körülmények javulnak cégénél, melyet beforgatva növelheti termékei vagy szolgáltatási palettáját, vagy akár fejlesztések beruházásába vághat bele!

A vállalkozásoknak, cégeknek szükséges munkavédelmi szolgáltató, tűzvédelmi szolgáltató szakértői tevékenységét igénybe venni.

Munkavédelmi szakember, mikor van rá szükség, mi a jogszabályi előírás?

Van amikor csak a munkavédelmi szaktevékenységre, munkabiztonsági szakfeladatok ellátására kell igénybe venni megfelelő szakképesítéssel rendelkező személyt,

 vállalkozást, céget.

És van amikor az alkalmazotti létszám és a veszélyességi kategória alapján, meghatározott minimum óraszámban kell alkalmazni, megbízni ,illetve foglalkoztatni munkavédelmi szakembert.

Munkavédelmi szaktevékenység:

  1. Munkabalesetek kivizsgálása, dokumentálása, jegyzőkönyv készítés.
  2. Egyéni védőeszköz szabályzat, egyéni védőeszköz juttatás rendjének kidolgozása.
  3. Munkaeszközök, berendezések, munkahelyek munkavédelmi és üzembe helyezési eljárásban való közreműködés.
  4. Kockázatelemzés, kockázatértékelés, kockázatbecslés elkészítése.
  5. Munkaegészségügyi szolgálattal való együttműködés.
  6. Balesetvédelmi, baleset megelőzési eljárásokban való közreműködés.
  7. Technológia, védőeszköz, munkahely, munkaeszköz soron kívüli ellenőrzésében való részvétel.
  8. Munkavédelmi szempontú szaktanácsadás .
  9. Időszakos munkabiztonsági felülvizsgálatok elvégzése.
  10. Munkavédelmi oktatás, munkavédelmi oktatási tematika kidolgozása.

Önnek is segít a Munka-Tűz-Biztonság Szaktanácsadó iroda!

Vállalkozás, fejlődés , siker!

Elkészítjük a szükséges munkavédelmi-tűzvédelmi dokumentációkat, megbeszéljük a teendőket, javaslunk dolgokat, így ön nyugodt lesz egy hatósági ellenőrzés előtt ,közben és utána.

Kérdése van, hívjon?

30/261-01-52

Munkavédelem, tűzvédelem, balesetvédelem.

Garanciával, rugalmasan.